Groeien met je merk op Amazon

Amazon, één van de grootste e-commerce platformen ter wereld genereert heel veel online omzet. Via het verkopen op de marktplaats van Amazon kun je hiervan profiteren. Om succes te hebben op Amazon is het cruciaal dat je de juiste marketingstrategie en productfocus kiest.

Fullservice Amazon marketing

  • Optimale Duitse Amazon storefront (for brands)
  • Producten optimaal op Amazon
  • SEO en Amazon campagnes
  • Conversie optimalisatie
  • Monitoring & pricing resellers
  • Top producten bekend maken op de Duitse markt via ons influencer netwerk

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan!

0 mld
e-commerce omzet
0 %
zoekt via Amazon
0 mln
prime klanten

Boost jouw merk met onze Amazon marketing

Verkopen via Amazon vereist serieuze marketingskills. Essentieel bij de Amazon marketing is een optimale Storefront, je eigen shop-in-shop op Amazon. Je kunt niet zonder een doordachte SEO-strategie en het slim adverteren van je producten. Het is belangrijk dat je jouw merk sterk positioneert en dat je producten optimaal vindbaar zijn op Amazon. Optimaliseer daarom continu jouw aanpak om de zichtbaarheid en het succes te vergroten. Wij helpen je hierbij.

Merkbeleving op Amazon met de Storefront

Amazon biedt als belangrijk verkoopkanaal de mogelijkheid om je eigen merk te profileren aan een miljoenenpubliek. Laat met je Storefront zien waar je als merk voor staat en wat je assortiment is. Maak met je Storefront reclame voor jouw top sellers en new arrivals. De Storefront kun je structureren met je eigen menu en landingspagina’s, alles in jouw eigen juiste look & feel. Onze experience designer en Amazon marketeers zorgen voor een optimale merkbeleving op Amazon.

Top SEO rankings en op Amazon

Voor een goede Amazon SEO-strategie is het belangrijk dat je het algoritme van Amazon begrijpt. Het algoritme van Amazon berekent per zoekopdracht welk product bovenaan komt te staan. Dit algoritme is een samenspel tussen productinformatie, kans op omzet en klanttevredenheid. Producten met een goede omschrijving, die vaak verkocht worden (bestsellers) en met veel goede reviews ranken het hoogst. Verrijk je producten met afbeeldingen, video etc. om zowel je conversie als vindbaarheid te verbeteren. Alles draait om tevreden klanten en reviews. Verkopers die gebruik maken van Fulfilment by Amazon (FBA) scoren in verhouding beter. Je kunt er voor kiezen om FBA in te zetten als marketingtool. Wij adviseren je hierbij.

Adverteren op Amazon

Adverteren is onlosmakelijk verbonden met succes op Amazon. Naast het feit dat je erachter komt welke zoekwoorden veel gebruikt worden (handig voor je SEO!), verhoogt een advertentie je verkoop en meer verkopen leidt tot meer reviews. Meer goede reviews zorgen voor omzetgroei. Houd er rekening mee dat de advertentiekosten bovenop de commissie van Amazon komen. Onze specialisten zijn getraind in het behalen van een hoge Return On AdSpend (ROAS). Wij hebben een tool ontwikkeld (ProfitWiser) die hierbij helpt. Het geeft op productniveau en per land inzicht waar je winst en verlies maakt en je kunt vanuit de tool direct maatregelen nemen.

Boost je merk met de Amazon DSP

Met het Amazon DSP (Demand Side Platform) zorgen we ervoor dat je banner- en videoadvertenties slim en geautomatiseerd ingekocht worden. Je bent hierdoor zichtbaar op bekende websites zoals Spiegel.de, Lemonde.fr, CNN.com etc. Inkopen van advertentieruimte gaat door middel van programmatic media inkoop waarbij advertentieposities op websites in real-time geveild en verkocht worden aan adverteerders. Je krijgt dus een scherpe prijs per ingekochte advertentie klik of view. Amazon kent het interesse van zijn bezoekers en klanten. We kunnen targeten op de productcategorieën waar consumenten daadwerkelijk interesse in hebben. Je kunt hierbij denken aan doelgroepen die in de markt zijn voor mode, luxeproducten, babyspullen of elk ander product dat op Amazon wordt aangeboden. Wij helpen jou met een slim doordachte advertentiestrategie en de uitvoering.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Persoonlijk advies nodig?

Geen probleem! Wij helpen je graag verder aan de telefoon of via een afspraak. Bel ons.

Joyce
Business adviseur

T: 088 339 76 78
E: [email protected]

Partners en awards