Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf in het internationaal verkopen van uw merk(en) via Amazon? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn centraal gevestigd in Nederland (Bunnik) en bedienen u met een fullservice dienstverlening die wordt uitgevoerd door internationale specialisten. Uw merk krijgt van ons de volle aandacht om via alle landen een sterke positionering op Amazon op te bouwen.

U krijgt één aanspreekpunt voor uw internationale groei op Amazon.
Wij fungeren als een onderdeel van uw e-commerce of marketingteam en ondersteunen u om de strategie door te vertalen naar het kanaal Amazon.

Wij werken nauw samen met de meest vooraanstaande crossborder bedrijven zoals Dexport en Profitwiser. Dexport is dé partij waar het gaat om het opbouwen van uw merk in Duitsland. Amazon Duitsland heeft een enorme bereik (15+ miljard euro marktaandeel). Om veel te verkopen is het echter van belang dat uw merk bekend is op de Duitse markt. Hiervoor zorgt Dexport. ProfitWiser is de meest geavanceerde marketing intelligence tool voor het verkopen via Amazon. Deze tool maakt het mogelijk om op product, merk en landniveau het maximale resultaat te behalen.