Dé Amazon marketingtool

Amazon, één van de grootste e-commerce platformen ter wereld genereert heel veel online omzet. Via het verkopen op de marktplaats van Amazon kun je hiervan profiteren. Om succes te hebben op Amazon is het cruciaal dat je de juiste marketingstrategie en productfocus kiest.

ProfitWiser: Dé Amazon marketingtool

  • Wereldwijde controle op winstgevendheid
  • Inzicht in je concurrentiepositie en resellers
  • Betere content en SEO rankings
  • Management van SEA campagnes
  • Adverteer lucratieve producten met één druk op de knop
  • Eén helder overzicht van alle ontwikkelingen

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan!

0 mld
e-commerce omzet
0 %
zoekt via Amazon
0 mln
prime klanten

ProfitWiser: Dé Amazon marketing tool

ProfitWiser is een online marketingtool die het managen en optimaliseren van jouw assortiment in diverse landen eenvoudiger en effectiever maakt. De kracht van ProfitWiser is de combinatie van Amazon data met jouw winstgevendheid in één dashboard. ProfitWiser geeft realtime inzicht in de werkelijke winstgevendheid van elk product en van je advertentiecampagnes. Bovendien kun je zelf via de tool direct actie ondernemen op het gebied van SEO en SEA. Met de technologie van ProfitWiser weet je altijd aan welke knoppen je moet draaien.

Manage de SEO, content en prijzen vanuit één dashboard

Op Amazon zoeken uw potentiële klanten naar product gerelateerde zoekwoorden. Slechts 10% van de kopers kopen producten vanaf de 3e pagina. Met ProfitWiser krijg je dagelijks inzicht in welke producten geoptimaliseerd moeten worden voor betere Amazon rankings. Je kunt jouw Amazon SEO vanuit de tool direct aanpassen en bijhouden wat dit doet met je winstgevendheid. Zo kun je per product de SEO (titel, omschrijving, keywords etc.) bepalen en de prijs aanpassen. ProfitWiser maakt het makkelijk om jouw producten van de belangrijkste zoekwoorden te voorzien.

Winstgevend adverteren met één druk op de knop

Wil je winstgevende producten een extra boost geven op Amazon? Dat is mogelijk met de unieke ProfitWiser booster. Met de booster plaats je producten in een afzonderlijke ProfitWiser campagne op Amazon, zonder dat je enige kennis nodig hebt van Amazon adverteren. Het algoritme bepaalt zelf op welke woorden jouw producten vindbaar moeten worden. Je bepaalt zelf het maximale dagbudget en wat je per klik wilt betalen.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Persoonlijk advies nodig?

Geen probleem! Wij helpen je graag verder aan de telefoon of via een afspraak. Bel ons.

Joyce
Business adviseur

T: 088 339 76 78
E: [email protected]

Partners en awards